Ons pandOns kinderdagverblijf, gelegen in Lochristi, is nieuwbouw waardoor hij voldoet aan alle nieuwe eisen inzake Kind en Gezin en brandveiligheid.

Het volledige gelijkvloers is kinderopvang en de zaakvoerster woont boven de opvang. Buiten is er een grote en een kleine tuin voorzien waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Plannen van de buitenruimte en de binnenruimte vind je hier. Deze plannen geven een beeld hoe de ruimte min of meer ingedeeld is. Een rondleiding is steeds mogelijk op afspraak.

Ons interieurDe leefgroep is volledig in het teken van de gezelligheid en functionaliteit bij het spelen en leren van de kinderen. Voor elke leeftijdscategorie is er aangepaste ruimte en speelgoed.
Zo is er voor de kleine kruipers een grondpark voorzien waar ze naar hartenlust veilig kunnen rondkruipen, klimmen en klauteren. Voor de beginnende stappers is er een loophulp waar ze voorzichtig hun eerste stappen kunnen zetten.

Voor de peuters zijn er veel speelhoekjes, voor ieder wat wils. Er is ook voldoende ruimte om te kunnen lopen en ontdekken. Er is ontwikkelingsmateriaal zodat kinderen kunnen ontdekken en leren. De leefgroep is een veilig oord waar de kleine deugnieten kunnen spelen en leren.

Voor de begeleidsters is de leefgroep aangepast op een ergonomische manier. Zo kunnen zij ook op een aangename manier werken in het kinderdagverblijf. Onder andere is de eettafel op hoogte van de begeleidsters en kunnen de oudste kindjes zelfstandig op de verzorgingstafel met een trapje om zo de rug te sparen en kwalitatief werk te verzekeren.